Blogg Guider Hushåll Teknik Telekom

Här är topp 4 bästa fiberleverantörer just nu

Allt fler människor idag söker sig till de snabbaste bredbanden som finns på nätet; vilket oftast brukar leda dem rakt in i fiberleverantörernas universum. Men vilket bredband via fiber är egentligen bäst? Det finns ju trots allt en hel del aktörer att välja mellan så att bara välja en leverantör kan ju vara direkt dumt.

Istället bör man ju såklart jämföra lite innan man bestämmer sig för ett köp. Dock, finns det ju faktiskt en hel del bredbandsleverantörer ute på marknaden – så det första steget är ju såklart att lokalisera ett par av dessa.

Här är de bästa fiberleverantörerna just nu

Nedan finner du en topplista över de bästa och billigaste fiberleverantörerna just nu. Listan är baserad på sammanfattningen som återfinns här: https://fiberleverantörer.se (du finner även en hel del erbjudanden på den webbplatsen).

Telenor

Hos Telenor finner du en mängd olika varianter av bredband. Denna operatör är både väletablerad och välkänd i hela Sverige. Dessutom är priserna är helt klart konkurrenskraftiga och kunder bjuds på både billiga bredband och schyssta tilläggstjänster.

A3

A3 är en ganska ny aktör på bredbandsmarknaden – detta företag ska dock inte underskattas. A3 kanske inte erbjuder den billigaste lösningen för bredband, däremot levererar de ett mobilt bredband av kaliber. Är du på jakt efter ett prisvärd men kraftfullt bredband – är detta en helt klart en operatör för dig.

Ownit

Ownit levererar marknadens billigaste fiberbredband, åtminstone av de kandidaterna som vi har jämfört och testat. Ownit har dessutom väldigt goda omdömen på nätet! Man kan säga att operatören är komplett, eftersom du även kan köpa till ett TV-paket.

Tre

Hos Tre får du ett ganska bra bredband – till ett överkomligt pris. Är du däremot intresserad av
fri surf kommer du att behöva betala lite mer. Just nu ligger nämligen det obegränsade surfpaketet på 399kr. Dock erbjuds du något snabbare hastigheter än konkurrenterna.

Sammanfattning

Att köpa nytt bredband är inte särskilt krångligt tack vara alla sökmotorer och jämförelsetjänster som finns. Det är nämligen ganska enkelt att få ett bra pris, och en överblick kring vad som krävs för att få internetanslutningen installerad där man bor.

Det kan dock vara bra att du dubbelkollar lite kring dina möjligheter. Det är trots allt långt ifrån alla som har tillgång till fiber idag, och därför kan det vara direkt onödigt att ens lägga ned energi på att hitta en fiberleverantör. Då bör man istället försöka skaffa det näst bästa alternativet, vilket är ADSL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är märkta *