Blogg Guider Hushåll Teknik

Topp 5 bästa spelen till Xbox One X

Xbox One X är den mest kraftfulla spelkonsolen på marknaden just nu, och när det gäller multiplatform-spel är det Epiwikis favorit. Ja, Xbox Series X anlände förra året, men det är fortfarande svårt att ta hand om det och existensen av en ny Xbox hjälper dig inte om du har spenderat mer tid än vanligt hemma och behöver underhållas just nu. Men det finns ingen riktig brådska för de flesta spelare som vill ta en serie X, för om du investerar i något av dessa spel är de bakåtkompatibla med den spelkonsolen.    

Så om du är en Xbox-spelare som få ut det mesta av din Xbox One X, antingen genom att spela med vänner, dyka in i ett strategi- eller äventyrsspel eller slå ner zombies, har denna lista förmodligen fått med det mesta.

Bästa Xbox One- spelen för 2021:

Doom Eternal

Doom Eternal

Doom Eternal. Det är väldigt mycket i blodådern med Doom-omstart som lanserades 2016, men det är bra. Vi på Epiwiki menar att Doom är det ett av de mest hardcore-spel som har gjorts, någonsin.

Coola tillägg inkluderar helt nya manövreringsmetoder genom spelets vansinnigt våldsamma universum. Mycket coola grejer. Förmodligen det bästa Xbox One-spelet hittills 2020.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Det tog ett tag för Rockstar att släppa den här, men Red Dead Redemption 2 var värt att vänta på. Detta är ett fantastiskt spel som har det mesta – i detalj. Gå igenom den långsamma starten och fördjupa dig i en av de bästa videospelvärldarna som någonsin byggts.  

Destiny 2: Forsaken

Destiny 2: Forsaken

Kommer du ihåg när ingen var så upphetsad av Destiny 2? Allt har förändrats med Forsaken-expansionen, som har återställt mycket av spänningen bland hardcore och avslappnade Destiny-fans. Även om du övergav Destiny 2 strax efter lanseringen, finns det tillräckligt med fix i Forsaken för att rättfärdiga dykning tillbaka.

Resident Evil 7

Resident Evil 7

Det finns en Resident Evil-cykel. Det gör något djärvt och innovativt (se Resident Evil 1 eller Resident Evil 4) och sedan fortsätter den prestationen i ett par uppföljare innan den får agera igen.

Tack och lov är Resident Evil 7 hur det ser ut när serien får sin lag. Det är det första relevanta och viktiga Resident Evil-spelet på över ett decennium. Det är väldigt bra faktiskt. Vi på Epiwiki säger ja tack!  

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat sparkar fortfarande och vissa säger – att det bättre än någonsin. En gång i tiden var Mortal Kombat en gimmicky ultravåldsk konkurrent till den sublima Street Fighter II. Nu är det ett spektakulärt kampspel i sig, med en egen uppsättning styrkor. Detta är det bästa Mortal Kombat-spelet hittills.

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians

Halo kanske aldrig återfår den popularitet och kulturella relevans som den hade i mitten av 2000-talet, men det betyder inte att Halo 5: Guardians är ett dåligt spel. Det är inte. Det är ett mycket bra spel. Speciellt om du har en 4KTV och en Xbox One X.   

Berättelsen har förlorat sin väg, men den här 30-sekunders-spelloopen är lika övertygande som den någonsin var. Fastna i.

Titanfall 2

Titanfall 2

Precis när du trodde att du hade sett allt förstapersonsskytten har att erbjuda, kommer Titanfall 2 för att återuppfinna genren. Från skaparna av Call of Duty kommer en skytt som skjuter gränserna för vad du trodde var möjligt. Att skjuta saker kommer aldrig att bli detsamma igen.

The Witcher 3

The Witcher 3

Vissa kallar The Witcher 3 för det bästa spelet i denna generation. Vilket vi på Epiwiki helt enkelt bara måste instämma med. Det är ett otroligt fängslade spel, och den passar perfekt till Xbox. Vi kan således rekommendera att du tittar lite närmare på det här spelet.

Dark Souls 3

Dark Souls 3

Du kan inte få Bloodborne på Xbox One, men Dark Souls 3 är det näst bästa.  Från Software har inte gjort något dåligt spel ännu och i pantheonen för “Souls” -genren ligger Dark Souls 3 ganska högt. Det betyder att det är där uppe med det bästa av ett redan exceptionellt gäng. 

Souls-spel är inte för alla, men du är skyldig dig själv att prova på Dark Souls 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är märkta *