Blogg

Så skickar du blommor i Göteborg

Har du någonsin funderat på att skicka ett blombud online? Det finns massvis med sätt man kan ta till för att skicka iväg en bukett blommor till någon man tycker om. Men det finns även ett par genvägar. För det första, har jag lärt mig att det krävs bra och pålitliga blombud.

Vilket kan vara ganska svårt att lokalisera om man inte i regel skickar blomsterbud. När jag skickade mina blommor så använde jag mig Blombud Göteborg, då jag 1) bor i Göteborg, 2) ville skicka en blommogrammet inom staden.

Men det finns såklart en mängd andar tjänster man kan ta till.

Så beställer du blombud i Göteborg

Det första steget är såklart att lokalisera ett blombud. Som jag nämnde ovan, använde jag mig av en florist som är inriktad mot just Göteborg. Men det går faktiskt bra att använda de större floristerna även här. Några exempel är Interflora och Euroflorist.

När du, hur som haver, har bestämt dig för ett blombud som du vill använda dig av är det egentligen bara dags att hitta en bukett blommor som du tror kommer passa bra.

Välj blommor – för rätt tillfälle

När jag skickade blommor i Göteborg var det läge för studentfirande. Därför blev buketten också inspirerad därefter. Men det finns såklart en mängd olika nischer och kategorierna som man kan välja mellan.

Det finns även andra kategorier som förslagsvis Mors dag, fars dag eller varför inte en midsommargåva? Oavsett vad du väljer kan du räkna med att floristerna har koll på läget. Det finns nämligen ganska mycket att välja mellan (nästan för mycket om du frågar mig).

Betala och beställ blommor online

När du har 1) hittat ett blombud 2) valt ut en bukett blommor – är det egentligen bara att betala. När du genomför betalningen så påbörjar floristerna din order – direkt. Vilket innebär att blommorna är “färska” när de når fram till mottagaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Obligatoriska fält är märkta *